Krachtschild  Vos-Pauw

      Natural Art      Creaties in afstemming met de natuurAlles is bezield. Dieren, stenen, kruiden, planten & bomen: alles in de natuur heeft ziel.
En ik doe niets liever dan met dit natuurschoon te werken. Af te stemmen op wat mogelijk en wat wenselijk is.


In mijn dagelijke wandelingen in het bos, aan het water of in andere natuurlijke omgevingen vind ik schatten waarmee ik krachtvoorwerpen en andere creaties maak. Takken vol karakter, stenen met oeroude aarde-energie, de kracht van kruiden, roadkills die ik langs de kant van de weg vind of de veren die vogels voor me achter laten.

Zo maak ik drums & ratels, smudge-wapperaars & smudesticks, dromenvangers & krachtschilden, talkings sticks & krachtstokken, free hand Natural Art en heel veel ander moois met de natuur als inspiratie, ontstaan vanuit spirit. Op deze pagina kun je mijn creatiesbekijken, ik hoor het graag als iets je roept, uitnodigt of inspireert!


Voel je je aangetrokken door mijn manier van creeren en wil je een (bel)afspraak maken om te onderzoeken hoe we samen tot een creatieve proces te komen waarin ik voor jou een perfect passend krachtvoorwerp ontwerp?
De mogelijkheden zijn oneiding, voel je vrij om
contact op te nemen om er achter te komen wat bij past!

Het is onwijs lastig om voor deze creaties een standaard uurtarief te bepalen, de krachtvoorwerpen zouden dan onbetaalbaar worden. Ik ga graag met je in gesprek waarin jij je wens deelt en ik uitleg wat ik kan doen om je persoonlijke krachtvoorwerp voor jou op maat te vervaardigen.

 

    Natural  Art           workshops - in opdracht - creaties


Zin om je eigen drum, dromenvanger, krachtstok, healingstick of smudge-wapperaar te maken? Wil je liever een krachtvoorwerp op maat en in afstemming? Heb je al gesnuffeld tussen mijn creaties en iets gezien dat je roept? 


Voel je je aangetrokken door mijn manier van creeren en wil je een (bel)afspraak maken om in afstemming tot een creatieve proces te komen waarin ik voor jou een perfect passend krachtvoorwerp maak of samen te maken? 
De mogelijkheden zijn oneiding, voel je vrij om
contact op te nemen om er achter te komen wat bij past!   

Het is onwijs lastig om voor deze creaties een standaard uurtarief te bepalen, de krachtvoorwerpen zouden dan onbetaalbaar worden. Ik ga graag met je in gesprek waarin jij je wens deelt en ik uitleg hoe ik je persoonlijke krachtvoorwerp voor jou op maat te vervaardigen.